BELSŐÉPÍTÉSZETI LÁTVÁNYTERVEZÉS

Vállaljuk épületek, családi házak belsőépítészeti tervezését, látványtervek készítését, helyszíni felmérés, vagy kiviteli tervek alapján. A családi házak, lakások, irodák, üzlethelyiségek, közösségi terek belsőépítészeti látványtervezésénél, mindig a LEGÚJABB HAZAI ÉS KÜLFÖLDI TRENDEK figyelembevételével dolgozunk, igyekszünk az ÖN STÍLUSÁNAK megfelelő, időtálló, EGYEDI DESIGNT kialakítani.

A belsőépítészeti látványterveket Csukás Eszter készíti

“Én foglalkozom a cég belsőépítészeti látványterveivel! Napjainkban a nagyobb átalakítások vagy felújítások megkezdése előtt szinte minden esetben készül 3D látványterv. Segítek a legjobb, legélethűbb látványtervek megvalósításában egy életérzés, hangulatvilág visszaadásával. Munkám során ennek elérésére törekszem, mivel ezáltal a partnereink elégedettsége nőhet, láthatják azt, amit már elképzeltek. Ebben is szeretnénk partnerei lenni. Remélem az általunk képviselt minőség és látványvilág találkozik elvárásaival és a jövőben Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük.”

Az Ön fejében ne éljen tévesen a kép, miszerint a belsőépítészeti látványtervezés luxus, melyet csak a kiváltságosok engedhetnek meg maguknak. Manapság, a fejlődő technológia mindenkinek lehetővé teszi, hogy megterveztethesse azt a kialakítást és elrendezést, amelyet elképzeld, még mielőtt megvalósításra kerülne a sor.
Soha nem volt lehetőségünk ilyen gyorsan és költséghatékonyan tervezni!
Ha nem tetszik Önnek a design, egyszerűen csak készítünk egy újabb látványtervet. Ez sokkal gyorsabb és költséghatékonyabb, mintha megvette volna a drága bútorokat, a drága tapétát, a festéket, vagy burkolatot, majd rájön, hogy nem megfelelő az összhatás, Ön valójában nem is erre gondolt.

Belsőépítészeti SzolgáltatásÁr
Egy helyiség alap belsőépítészeti látványtervezése40.000 Ft + áfa
Módosítások kérhetőek megegyezés szerint 

Ha maximálisan korszerű és különleges kialakításra vágyik, ha szereti az egyediséget, kérjen belsőépítészeti látványtervezést!

Az Ön Neve

E-mail címe

Telefonszáma

Milyen helyiséget szeretne megterveztetni?

Kérjük néhány sorban írja meg nekünk, milyen kívánságai vannak a látványtervvel kapcsolatban:

Méretezett rajz a helyiségről: (ez lehet kézzel megrajzolt is, az a fontos, hogy látszódjanak a nyílászárók, és a helyiség méretei.) (max 1mb, formátum: jpg,png,gif)

Kérjük, csatoljon 3-4 db képet, amik az Ön stílusát tükrözik: (max 1mb, formátum: jpg,png,gif)


Adatkezelési tájékoztató
Adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat

Példa egy méretezett rajzra, ami alapján Eszter a munkát el tudja kezdeni:

A díjbekérőt e-mailben fogjuk küldeni Önnek, 24 órán belül, amennyiben az űrlap beküldése hétköznap történik. Péntek esti, illetve hétvégi megrendelések díjbekérői, az első munkanapon kerülnek kiküldésre.

A díjbekérő összegének beérkezésekor, Eszter (Belsőépítészeti tervezőnk), azonnal elkezdi a látványterv elkészítését, az Ön által csatolt képek, illetve leírtak alapján, mely 3 napot vesz igénybe, majd a kész tervet e-mailben továbbítjuk Önnek.

Ha úgy érzi módosításra szorul a látványterv, vagy megnézne egy másik elrendezést is, természetesen megteheti, Eszterrel telefonon egyeztetve.

Nagyon fontos, hogy csak olyan képeket csatoljon, amelyekben 100%-ig biztos, ugyanis Eszter a látványterv készítése során erre alapozva hozza meg a döntéseket.

Bármilyen felmerülő kérdés esetén várjuk megkeresését!

Név (kötelező)

Adatkezelési tájékoztató
Az adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat

MAVIT Building
2440. Százhalombatta, Damjanich út 22.
Phone: +36309708212
Email: iroda@mavit.hu
Web: Mavit.hu