CSALÁDI HÁZAK ÉPÍTÉSE, ÁTALAKÍTÁSA, FELÚJÍTÁSA

Vállaljuk családi házak építését, teljes körű felújítását, a szolid gazdaságostól, a lenyűgöző prémium kivitelig. – Önnek csak meg kell álmodnia, mi pedig megvalósítjuk minden elképzelését!

MÁNYA ZSOLT- A MAVIT BUILDING TULAJDONOSA ÉS VEZETŐJE

„Azon dolgozom, hogy a magyar embereknek olyan élhető otthona legyen, ami nem csak kiváló állapotban van és gazdaságosan fenntartható, hanem praktikus elrendezésű, kényelmes és esztétikus. Szeretném, ha az emberek jól éreznék magukat az otthonukban és büszkék lennének rá. Közel két évtizede van építőipari vállalkozásom, számos elégedett ügyféllel. Szeretem a munkám, szeretek embereknek segíteni, és minden energiámmal azon vagyok, hogy csapatommal a magyar embereknek, családoknak kiváló otthonokat teremtsünk.”

manya-zsolt-mavit-building

Milyen további szolgáltatást tudunk nyújtani?

Helyszíni felmérés alapján belsőépítészeti tervezés, látványterv készítése. Igény esetén akár teljes projektmenedzsment szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink közé tartozik még a tereprendezés és füvesítés, kerítés építés, járda építés, kukatároló kialakítás, egyedi terasz készítés, medence építés, kerttervezés és kivitelezés, belsőépítészeti látványtervezés.

Miért a
MAVIT Building?

  • Mert a 3 pontos minőségellenőrzési rendszerünknek köszönhetően nincs minőségi probléma

  • Szakembereink villámgyorsan dolgoznak

  • A legjobb áron szolgáltatunk, amit etikus körülmények között el lehet érni

  • A különböző munkafolyamatok összehangolását kiváló projektvezetők végzik

  • A munkaterület tisztaságát alapvető fontosságú feladatunknak tekintjük
  • Dolgozóink rendkívül jó hozzáállású, talpig becsületes emberek, kiváló a morál a csapatban
0
Partnereink elégedettségi mutatója (%)
0
Határidők tartása a szerződésekhez képest (%)
0
Pótmunkák szükségessége a felmérésekhez viszonyítva (%)
0
Reklamációk száma az összes feladathoz viszonyítva (%)

Hogyan dolgozik a MAVIT Building?

Ön, mint megrendelőnk az együttműködés kezdetétől a sikereses átadásig műszaki vezetőnkkel fogja tartani a kapcsolatot.
Felújítás esetén időbeosztásunkkal alkalmazkodunk megrendelőink munkaidejéhez, egyedi igényeihez a kivitelezés megszervezése során.
A minőségi munka mellett fő szempont nálunk a megrendelővel való közvetlen, rendszeres kapcsolattartás, így a legkisebb kérésnek is szinte azonnal eleget tudunk tenni. Folyamatos növekedésünk és ügyfeleink elégedettségének egyik meghatározó eleme, hogy minden projekt során magasan képzett, tapasztalt szakember gárdánkkal és megbízható alvállalkozókkal dolgozunk együtt.

Mavit Kft. munkatarsak

KÉRJEN TŐLÜNK
NAGYSÁGRENDI KÖLTSÉGBECSLÉST!
(Kötelezettségek nélkül)

Mielőtt még elkészíti a tervező a tervrajzokat, fel kell keresnie egy építőipari céget, akikkel a házat meg szeretné építtetni, vagy a felújításokat el szeretné végeztetni, EZEK VAGYUNK MI!

Erre még azelőtt van szükség, mielőtt a tervező elkészíti a terveket, mert így pontosabb igények alapján készülhet el a terv, és nem kell majd a későbbiekben módosítani, vagy újra terveztetni. Ezzel időt és pénzt spórolhat.

(A nagyságrendi KÖLTSÉGBECSLÉS nem 100%-ig pontos, csak egy körülbelüli ár, amelyet az eddigi tapasztalatok és m2 árak alapján adunk Önnek.)

3-4 munkanapon belül jelentkezni fogunk!

Kérhet díjmentes 30 perces konzultációt is, így lehetősége van bővebben átgondolni az igényeket, a költségeket és a teendőket. (pl.: más fajta, más minőségű, márkájú nyílászárók használata, stb.)

Az Ön Neve

E-mail címe

Telefonszáma

Munkavégzés helye

Paraméterek: hány emeletes, hány szobás, milyen stílusú (minimál, klasszikus, egyéb) házat szeretne, vagy melyik helyiség felújításán gondolkozik, milyen elképzelései vannak:

Képek a házról, vagy a helyiségről, amit felújítana (ez lehet megrajzolt, lefényképezett, megtervezett, internetről lementett kép) (max 1mb, formátum: jpg,png,gif)


Adatkezelési tájékoztató
Adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat

Az üzeneteket Csukás Eszter irodavezető fogadja

“Szinte az összes adminisztratív tevékenység hozzám tartozik a cégen belül. Én veszem fel a rendelést, rajtam keresztül lehet üzenni, ha valaki véletlenül éppen nem elérhető, én vagyok a kommunikációs központ a cégben.”

Csukás Eszter

Álomotthon Önnek Kulcsrakészen! 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén várjuk megkeresését!

Név (kötelező)

Adatkezelési tájékoztató
Az adatok kezelésére vonatkozó nyilatkozat

MAVIT Building
2440. Százhalombatta, Damjanich út 22.
Phone: +36309708212
Email: iroda@mavit.hu
Web: Mavit.hu